artroflex a mozgas szabadsaga

Tájékoztatás

Egy havi Artroflex Plus csomag jelenleg 13 770,- Ft + 1300,- Ft futár költségbe kerül. Ennek a csomagnak a tartalma egy doboz Artroflex Plus és egy darab gyógyulási napló.

Természetesen lehetőség van külön megrendelni az Artroflex Plus dobozt, de a forgalmazás során kötött megállapodás miatt ez önmagában 17 990,- Ft + 1300,- Ft futár költségbe kerülne (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t).

A gyógyulási naplót is lehetőség van önmagában megrendelni, ami 15 900,- Ft + 1300,- Ft futár költséggel jár (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t).

Mint az az árakból kitűnik külön-külön megrendelve sajnos lényegesen drágább mind kettő termék. Viszont éppen ezért biztosítunk lehetőséged arra hogy csomagban rendeljék meg mindkettőt mivel így változatlanul tudjuk garantálni a kedvezményes 13 770,- Ft árat + 1300,- Ft futárköltség (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t) egy havi Artroflex Plus csomag.

HA ennek ellenére is külön kívánja megvásárolni az egy havi Artroflex Plust illetve a gyógyulási naplót, emaiben megteheti úgy hogy erre a címre: artroflex.plus@vitalhelp.hu küld a részünkre egy emailt melyben megadja nevét, telefonszámát, email címét és a szállítási címet és a kért terméket. Kollégánk 2-3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, egyeztetés céljából.

A csomagot változatlanul a fő oldalon elhelyezett rendelési űrlap kitöltésével tudja megrendelni.

A forgalmazás további részletei üzleti titok részét képezik, a forgalmazással kapcsolatban kötött megállapodás szerint.

Megértésüket köszönjük.


Vissza a főoldalra